Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Gepubliceerd dec. 28, 22
6 min read

Nano Mineralen En Covid

Het kan door de antibacteriele werking goed worden ingezet bij schadelijke bacteriën. Colloïdaal zilverzalf is ook heel goed te gebruiken bij een voorhuidontsteking. Verwijder de ontsteking druppels met een tissue en breng hierna de zilverzalf aan. Laat de zalf 3-4 minuten intrekken. Herhaal dit 3 maal per dag. Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Colloïdaal zilver Neusspray.

De zalf dient minimaal 5 minuten in te trekken. Colloïdaal zilver zalf is het meest effectief als er minimaal 4 tot 6 keer daags ingesmeerd wordt. Na enkele dagen is resultaat zichtbaar. Resultaat: Bacteriële infectie, het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken. Huid(zalf), het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.

Zeer fijn verdeeld zilver, via elektrolyse opgelost in (gedistilleerd) water. Er bestaan verschillende concentraties, 10ppm zou moeten volstaan. Colloïdaal Zilver blijkt een stof die voor de zuurstof-stofwisseling van primitieve levensvormen afremmend werkt. Het is kleur-, geur- en smaakloos, echter bij hogere concentraties heeft het een bittere nasmaak. Door de eeuwen heen is colloïdaal zilver gebruikt als alternatief voor antibiotica en staat bekend dat het niet alleen bacteriën te lijf kan gaan, maar ook virussen, schimmels en parasieten.

Als de lever of nieren in een slechte conditie verkeren als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of vermindering van weerstand, kan het dier sloom, vermoeid overkomen. Dit noemt men de "Herxheimer reactie". Bij toedienen van vitaminen, vitamine C niet tegelijkertijd met het zilverwater geven, maar op een ander tijdstip van de dag.

Nano Zilver

Hierbij kleurt de huid asgrijs en worden er zilverdeeltjes opgeslagen in de huid, de ogen en de inwendige organen. Er zijn ook nierfunctiestoornissen en neurologische afwijkingen beschreven. Net als bij reguliere geneesmiddelen is het daarom van belang strikt aan de dosering te houden. Colloïdaal zilver mag worden gegeven aan drachtige dieren.

Uitgebreide informatie over colloïdaal zilver is te lezen in het artikel van Ronald J. Gibbs (Engelstalig, Adobe Reader is benodigd om het bestand te openen). Geïnteresseerd in ervaringen van katten met colloidaal zilver? Lees dan eens de ervaring van: Vrij verkrijgbaar zonder recept (meditech Colloidaal zilver zalf met goud 50ml).

Dit blog gaat over colloïdaal zilver, een middel wat de laatste jaren ineens weer sterk in de belangstelling staat. Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als zilverwater en is een colloïde van zilverdeeltjes verwerkt in water. Een colloïde is een klein deeltje dat groter is dan een molecuul en een diameter heeft tussen 1 en 1000 nanometer (nm.).

Het heeft een antimicrobiële en antibacteriële werking, zowel binnen als buiten het lichaam, al zijn de meningen hierover in de wetenschappelijke wereld nog altijd enigszins verdeeld en is niet elke wetenschapper van de inwendige werking van colloïdaal zilver overtuigd. Wel is met het erover eens dat het ‘in vitro’ diverse micro-organismen doodt en dat het drinkwater aanzienlijk sterk weet te zuiveren.

Colloidaal Goud Informatie

Deze verkleuring van de huid wordt ook wel argyrie genoemd. Zilver heeft echter ondanks deze mogelijke bijwerking bij verkeerde bereiding, al eeuwenlang een befaamde plaats als geneesmiddel weten te veroveren. Zo gebruikten de oude Feniciërs ooit zilveren flessen om hun wijn, water en azijn van een langere houdbaarheidsdatum te voorzien en onze oude Griekse vriend Hippocrates, ook wel ‘The Father of Medicine’ genoemd, schreef in de oude dagen van de Grieken al over de medicinale en helende kracht van zilver.

Het werd grotendeels ingezet als een uitwendig desinfecterend middel, voor bijvoorbeeld oog- en oorinfecties, al kwam inwendig gebruik ook voor (nano zilverwater). Voor de ontdekking en het gebruik van penicilline werd het veelvuldig voorgeschreven als een antibioticum, maar hier kwam een einde aan door de opmars van penicilline en andere vormen van antibiotica.

In 1975 verloor het zelfs haar officiële status als geneesmiddel en als klap op de vuurpijl werd het in 1999 in de Verenigde Staten zelfs verboden om colloïdaal zilverwater als officieel geneesmiddel te verkopen. Er mochten geen gezondheidsclaims meer verbonden worden aan de verkoop van dit middel en tegenwoordig mag het alleen nog als voedingssupplement verkocht worden.

De redenen waarom de farmaceutische industrie vervolgens een middel als colloïdaal zilverwater in een slecht daglicht probeert te stellen, laten zich gemakkelijk raden. Financiële belangen spelen in dit soort zaken natuurlijk een zeer grote rol. Wel wordt colloïdaal zilver op grote schaal gebruik in de alternatieve geneeskunde en zeker ook in de wereld van raw en superfoods, waar men over het algemeen zeer enthousiast is over de werkzaamheid van dit voedingsmiddel.

Werkt Zilverwater Tegen Corona?

Het productieproces is vrij simpel en ook gemakkelijk te begrijpen en uit te leggen. Eigenlijk is het voor een ieder mogelijk om dit product zelf thuis te maken, mits de juiste procedure wordt gevolgd en de juiste apparatuur wordt aangeschaft. Colloïdaal zilver wordt meestal gemaakt door zilverdeeltjes te maken in gedestilleerd water door middel van elektrolyse.

Water-filter-disinfectantColloidaal Zilverwater

Dit proces neemt een tijdje in beslag, omdat met name gedestilleerd water niet een goed geleider is van elektriciteit. Toch zullen zich na enige tijd duidelijk zilverdeeltjes in het water vormen en wordt de elektrische geleiding van het water ook beter. Hierdoor worden echter de zilverdeeltjes ook groter, wat niet gewenst is - Het Effect van goud- en Zilverdeeltjes.

Tot slot willen we nog vermelden dat het ook mogelijk is om op andere manieren colloïdaal zilver te maken, bijvoorbeeld door middel van de zogenaamde plasma-vonk methode. Wij raden de nieuwsgierigen onder u aan om hier zelf verder onderzoek naar te doen. Wel willen we nog vermelden dat er een degelijk onderscheid bestaat tussen de zogenaamde zilverdeeltjes en zilverionen.

Dit maakt zilverionen ook tot een minder geschikt voedingssupplement in vergelijking met zilverdeeltjes. Zilverdeeltjes bestaan namelijk uit twee of meer zilveratomen die samen geclusterd zijn, terwijl een zilver ion een enkelvoudig atoom is en ook nog eens een orbitaal elektron mist. Het zijn de orbitale elektronen die de specifieke eigenschappen van een stof bepalen en het ontbreken van dit elektron zorgt voor een zeer structurele verandering van de karakteristieke eigenschappen van het aanwezige zilver.

Colloïdaal Zilver En Goud

Ook de alternatieve geneeskunst heeft er een handje van om de zakken te willen vullen met producten die hun beloftes niet nakomen. Daarom is het in tijden zoals deze altijd raadzaam zelf onderzoek te doen naar een product, alvorens het aan te schaffen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de volgende website: Met name de laatste jaren is in het Westen het gebruik van het middel colloïdaal zilver weer bijzonder sterk in opkomst.

Nano GoudwaterColloïdaal Goud: Alle Kennis Op Een Rijtje Gezet

Antibiotica zorgt tegenwoordig in vele gevallen niet meer voor afdoende bescherming tegen ziektekiemen en bacteriën en zorgt daarnaast ook nog eens voor de afbraak van het lichaamseigen afweersysteem. Dit gebeurt grotendeels door de afbraak van onze zeer essentiële darmflora. Met name in de westerse wereld zijn er heden ten dagen vele gevallen van ziekte, waar vroeger antibiotica een geducht wapen tegen was, maar waar de desbetreffende bacteriën van tegenwoordig resistent tegen blijken te zijn geworden.Dit heeft vervolgens geleid tot het feit dat veel mensen zelf op zoek zijn gegaan naar andere middelen die een antibiotische werking hebben, omdat de farmaceutische industrie hier in het geheel niet op inspringt en dezelfde antibiotica blijft ontwikkelen en artsen vervolgens weinig keuze hebben in wat ze hun patiënten kunnen voorschrijven - nano goud.

Navigation

Home

Latest Posts

Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Published Dec 28, 22
6 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published Oct 24, 22
6 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published Oct 15, 22
5 min read