Gleamwhite Whitestrips Ervaring - Review - Tanden Bleken Advies - Tandenbleekstore.nl

Gepubliceerd feb. 01, 22
7 min read

Witte Tanden Strips - Tandenbleek store

Zolang je deze tips ter harte neemt, is het thuis bleken van je tanden volkomen veilig en staat niets jou nog een stralende glimlach in de weg. Waar kun je de whitening strips kopen? Op onze webshop kun je de whitening strips bestellen, deze zijn zeer effectief en voldoen aan bovengenoemde criteria. witte tanden strips.

Onderaan de productpagina kun je tevens alle reviews van onze whitening strips lezen. >> klik hier om de originele Witter Gebit Whitening Strips te kopen << .

Is Thuis Zelf Tanden Bleken Een Goed Idee?

Frisse witte tanden, vrijwel niemand zegt daar nee tegen. Waar het eerst alleen bij de tandarts en specialist kon, is het tegenwoordig ook mogelijk om in het comfort van je eigen huis je tanden te bleken. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper. Velen gebruiken Crest 3D Whitestrips, maar wat is het precies en hoe werken ze? Wat zijn Crest Whitestrips? Crest Whitestrips zijn doorzichtige strips met een dun laagje whitening gel die je op je tanden kunt plakken.

Dit product is onwijs populair in Amerika en ook in Nederland hoor je er steeds meer over. Het werkt heel simpel en kan je makkelijk thuis doen, het is een soort van DIY-tanden-bleek-kitje. Over het algemeen koop je deze strips als een complete kuur. In de verpakking vind je 14 pouches met in elk zakje twee strips, eentje voor je boventanden en eentje voor je ondertanden.

Zelf Tanden Bleken

Crest Whitestrips kun je kopen op e, Bay (pas op voor neppe varianten!) en zijn sinds een tijdje ook verkrijgbaar in Nederlandse webshops. Je kunt ze o. a. bestellen op en whitestripswinkel. nl. Verschillende varianten Crest Whitestrips zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Hieronder even een opsomming met welke soorten er allemaal zijn: De Advanced Vivid Whitestrip is een basiskuur die 14 dagen duurt.

Advanced Teeth Whitening Strips  Whitening Strips - Tandenbleekstore.nl

Deze variant wordt het meest gekocht. De Crest 3D Professional Effects is de beste kuur die beschikbaar is. De strips zijn ook wat langer waardoor er meerdere tanden tegelijk worden gebleekt. De hele kuur van deze variant duurt 7 dagen, waarvan de strips dagelijks 2 uur aan je tanden moeten blijven hechten.

creststrips Professional Online Webwinkel - Tandenbleek store

De Supreme is de sterkste variant uit de reeks Crest Whitestrips. Deze versie wordt ook wel de professionele bleekkit genoemd. Het resultaat van deze kuur kan wel zeker tussen 12 en 18 maanden worden behouden. Perfect voor tanden die gevoelig zijn voor het bleken, Gentle Routine is de lichtste variant uit de reeks Crest Whitestrips.

Met deze variant heb je slechts 1 behandeling nodig dat voor 3 maanden merkbaar blijft. Om je tanden 6 maanden wit te houden dien je een hele kuur te doen van 2 behandelingen. Eén behandeling duurt een uur. Deze kuur is bedoeld voor het bijhouden van een witte glimlach. De Stain Shield Whitestrips verwijderd vlekken op je tanden die zijn ontstaan door bijv.

Whitestrips - Tandenbleek store

Gebruiksaanwijzing Maak eerst je tanden vrij van vuil en speeksel. Zorg ervoor dat je droge handen hebt. Open het zakje en haal de strip tevoorschijn. Breng de strip met de gel-zijde aan op jouw tanden met behulp van een spiegel. Sluit de strip aan op je tandvlees en druk zachtjes zodat de strip goed blijft zitten.

Teeth Whitening Strips - Tandenbleekstore.nlSnel & Veilig Een Wit Gebit? - Morgen In Huis - Tandenbleek store

Doe dit ook met de andere strip. Je kunt al je dagelijkse bezigheden blijven doen met de strips in. Draag de whitestrips gedurende de aangegeven tijd. Verwijder vervolgens de strips, spoel je mond met water en zie jouw tanden dag na dag witter worden. Gevoelige tanden Met Crest Whitestrips zul je waarschijnlijk resultaat boeken, maar er is kans dat je tanden pijn gaan doen en/of dat ze gevoelig worden.

Gleamwhite Whitening Strips Online Bestellen, De Beste Kwaliteit - Tandenbleekstore.nl

Mensen die van zichzelf al gevoelige tanden hebben zullen uiteraard ook eerder gevoeligheid ondervinden van zo’n bleekbehandeling. Meestal trekt de gevoeligheid na een paar uur tot dagen weer weg. Hoelang blijft het resultaat zichtbaar? Allereerst is het afhankelijk van je levensstijl. Als je b (whitestrips). v. veel rookt, koffie of thee drinkt dan zullen de tanden sneller verkleuren.

recensie Amerika en Nederland In kun je gewoon bij de drogist bleekmiddelen voor je tanden kopen. Die bevatten vaak 6% waterstofperoxide. In Nederland 0,1% peroxide toegestaan bij zelfhulpmiddeltjes. Deze middelen zullen niets voor de witheid van je tanden doen. Je kunt natuurlijk ook doe-het-zelf middeltjes kopen uit Amerika op het internet.

Originele crest Whitestrips-tanden Bleken - Verkoop! - Tandenbleekstore.nl

De middelen uit de VS zullen je tanden echt wel maken. Soms met de schadelijke gevolgen van dien. Vaak tast het je tandvlees en glazuur aan. Wat zijn Crest Whitestrips? zijn strips die je één of twee keer per dag op je ondergebit en bovengebit plakt. Deze moet je enkele minuten laten zitten en vervolgens er weer af halen.

En het werkt echt. Je worden witter. En ze kosten ongeveer twintig dollar. De Crest Whitestrips zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. De ene soort bevat meer bleekmiddel dan de ander. De verschillende soorten zijn: Wat belooft Crest? Crest beweert dat de Whitestrips die zij ontwikkeld hebben geen schadelijke gevolgen hebben voor je .

De crest Teeth Whitening Strips

Het product zou intensief getest zijn, waaruit gebleken is dat Crest Whitestrips 100% veilig zijn. We zagen Audrina in The Hills zelfs Crest Whitestrips gebruiken (witte tanden strips). Als een celebrity in Hollywood het gebruikt, dan zal het toch niet zo slecht zijn? Werken Crest Whitestrips echt? Ja, de Whitestrips van Crest echt.

Breng eens een bezoekje aan een Amerikaanse website, en je ziet veel goede ervaringen en reviews. Het leuke is dat je al na een paar dagen resultaat ziet met de Crest Whitestrips. Mijn mening over het product Na het lezen van alle goede reviews heb ik besloten de aan te schaffen via .

Tandenbleekset Online KopenDe strips moeten een half uur op je tanden blijven. De eerste dagen heb ik de strips twee keer per dag gedragen, maar dit hield ik niet lang vol. Dit was teveel voor mijn tanden, ze werden en deden pijn. Op de gebruiksaanwijzing staat beschreven dat wanneer je tanden gevoelig worden, je de strips beter één keer in de zoveel dagen kan gebruiken.

Dit ging veel beter. Toch vond ik wel dat mijn tanden er erg gevoelig van werden. Gelukkig was de na 24 uur alweer een stuk minder. Misschien ligt dat aan de conditie van mijn tanden, misschien niet. Op Internet zijn meer ervaringen met gevoelige tanden te lezen. Wat de witheid van de tanden betreft, zijn de Whitestrips van Crest echt .

White Strips Online Webshops, De Beste Kwaliteit - Tandenbleek store

Bovendien zijn de strips makkelijk aan te brengen en te dragen. Je kunt gewoon iets anders gaan doen terwijl je de strips op je tanden hebt. Conclusie Ik vond dit over het algemeen een goed product. De enige nadelen vond ik de gevoeligheid van de tanden, en hoe lang ik er mee bezig was.

Maar wanneer je niet last heb van gevoelige tanden is dit misschien niet nodig. tanden bleek strips. De zijn wat mij betreft een aanrader. Ik zou ze niet gebruiken wanneer je altijd al gevoelige tanden hebt gehad. De Crest Whitestrips zijn al met al, en ze hebben mooie als resultaat. © 2009 - 2021 Papillon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur.

Staande Tandenbleeklamp, Tandenbleek Lamp, Tanden Bleken - Tandenbleekstore.nl

Ik weet niet welke soort Crest Whitestrips je gebruikt, maar bij de originele strips moet je 14 dagen lang twee keer per dag de strips gebruiken. zelf tanden bleken - tanden bleek strips. Dat zijn 56 strips. Misschien ligt het aan het feit dat je de behandeling nog niet af hebt? .

Meer van Tegen angst

Navigation

Home

Latest Posts

Zilverspray - 15ml (Colloidale) Nano Mineralen

Published Dec 28, 22
6 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published Oct 24, 22
6 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published Oct 15, 22
5 min read